Skaffa länkar till din webbplats

håkan edqvist länkar till din webbplatsJag har ju påbörjat min artikelserie SEO-skolan där jag tänker ge tips om hur du bör arbeta med SEO oavsett om det är en en webbutik, blogg eller annan webbplats. I den första delen skriver jag om planeringen, men jag tänkte sticka i mellan med den här artikeln och tipsa om Håkan Edqvist och hans blogg haed.se. Håkan har varit med ett bra tag i SEO-svängen och har en hel del nyttiga tips att bjuda på. Det jag tänker tipsa om här är hans inlägg ”Så får du länkar till din sajt” som riktar sig mot e-handlare i första hand, men tipsen fungerar även för andra typer av webbplatser. Jag kommer att komma in på ämnet länkar lägre fram i mina artiklar, men undertiden tycker jag absolut du kan använda dig av Håkans goda råd så du kan börja arbeta med länkar redan nu och som är en viktig del i SEO-arbetet.

, ,

No comments yet.

Lämna ett svar