Provar på SEO-verktyget SEMrush

SEO-verktyg SEMrushDet finns en mängd olika verktyg man kan använda när man arbetar med SEO. En del av dessa verktyg är fria att använda utan kostnad som Google Webmaster Tools, Google Analytics, Google AdWords sökordsplanerare med flera, andra kostar en hel del i form av prenumeration på verktyget i fråga. Flera av dessa dyrare SEO-verktyg erbjuder förvisso kostnadsfria prova-på konton där du kan prova verktyget, dock med en hel del begränsningar. Jag tycker det är svårt att se dessa verktygs fulla potential i de fria, men begränsade versionerna. Jag har hittills testat Majestic, SEOlytics, MOZ och SEMrush prova-på versioner. Av dessa fyra verktyg tycker jag SEMrush verkar mest lovande utifrån de behov jag ser för den SEO jag behöver göra för vår e-handel Smycken För Alla. Nu har jag fått möjlighet att prova PRO-versionen av SEMrush i 30 dagar utan kostnad vilket gör att jag kan utvärdera verktyget på ett annat sätt än med prova-på versionen. Av det jag sett hittills av SEMrush Pro så verkar det helt klart lovande. Resultatet av min utvärdering (från mitt perspektiv, är inte ett proffs) kommer jag att redovisa i en separat artikel här på bloggen längre fram.

No comments yet.

Lämna ett svar