Om SEO & E-handel

Stefan JohanssonStefan Johansson heter jag som skriver här. Jag skriver i första hand om SEO, e-handel och affiliate. Jag jobbar sedan några år tillbaka en del med SEO, e-handel och affiliate.Med ett misslyckat e-handelsprojekt i bagaget från 2009-2010 tappade jag lite lusten att jobba med webben så jag höll en låg profil i något år. Vi gjorde sedan ett nytt försök och startade en ny e-handel 2015 i nischen smycken där försäljningen skedde via dropshipping.Vi fick någorlunda rull på detta så att webbutiken bar sina egna kostnader och gav en liten mindre vinst. Den verksamheten är dock nu mer såld då vi inte fick tiden att räcka till för att ta webbutiken till nästa nivå. Nu är det enbart affiliate och SEO jag lägger min tid på och det gör jag tillsammans med Petter Hedman i våra gemensamma affiliateprojekt.Jag och Petter påbörjade ett samarbete 2015 där vi sammanförde våra webbprojekt för att tillsammans driva dessa vidare. En av de nyaste sajterna som nu är under uppbyggnad är Flygresor365.se. Det är en tuff nisch vi gett oss in i men det ska bli roligt att se vad vi kan uppnå inom resor och främst då flygresor.